- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vénmarha
lelkes újonc
Én most vettem, de megbántam. A kijelzőjének nincs baja, de telefonálásra nekem nem vált be. A régi pixel 4a 4g telefonom kijelzője betört, elégedett voltam vele, gondoltam veszek egy újabbat. Meg is vettem, egy 8-ast, azután megcsináltattam a réginek a kijelzőjét is (70ezerbe fájt), mondván jó lesz tartaléknak. Úgy néz ki, hogy a 8-as lesz a tartalék, mert ahol kicsit gyengébb a hálózat, ott nem tudok vele beszélni, (sajnos a lakásom és a munkahelyem pont ilyen hely) akadozik, szakadozik, a régi 4a pedig tökéletesen működik mindkét helyen. Szóval 260-ért van egy korlátozottan használható tartalék telefonom. Fel tudnék robbanni az örömtől
Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen hibával kapcsolatban, vagy ez nem is hiba, hanem ezek ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Splitgate 2 - Ma este érkezik a teljes változat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged