- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vénmarha
lelkes újonc
Én most vettem, de megbántam. A kijelzőjének nincs baja, de telefonálásra nekem nem vált be. A régi pixel 4a 4g telefonom kijelzője betört, elégedett voltam vele, gondoltam veszek egy újabbat. Meg is vettem, egy 8-ast, azután megcsináltattam a réginek a kijelzőjét is (70ezerbe fájt), mondván jó lesz tartaléknak. Úgy néz ki, hogy a 8-as lesz a tartalék, mert ahol kicsit gyengébb a hálózat, ott nem tudok vele beszélni, (sajnos a lakásom és a munkahelyem pont ilyen hely) akadozik, szakadozik, a régi 4a pedig tökéletesen működik mindkét helyen. Szóval 260-ért van egy korlátozottan használható tartalék telefonom. Fel tudnék robbanni az örömtől
Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen hibával kapcsolatban, vagy ez nem is hiba, hanem ezek ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged