Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv,
Be tudsz linkelni egy-két konkrét helyet erről?Az a gyanúm, hogy "nem a google a hibás" ebben. Sok adatot vesz át az openStreetMap-tól (is), (hiába mondja, hogy nem, mert látszik). Itt, elég sok mindent lehet beállítani az utakra tekintettel. Sávaszisztens, sebesség, név, gyalogátkelő, amit csak ki tudsz találni.
Ha nincs megadva, akkor lehet, hogy "kitalál" oda valamit a maps. Ha ki is javítják az oms-ben, nagy kérdés, hogy a maps mikor implementálja, ha meg is teszi.Én nem tudok konkrét support-ról (akár angol nyelvűt), ahol konkrét hibát be is lehetne jelenteni.
-
-
Üdv,
Egy gondolat: Ha kiexportálod a listát .kml fájlba, akkor abban tudsz rendezni egy jegyzettömbbel a sorrenden. Ha megismered a dinamikáját a fájlnak belül, akkor excel-lel létrehozhatod a sorrendet.
Az excelt úgy készíted el, hogy dinamikus legyen, majd abból másolod ki az értékeket, majd mented el az kml-t egy jegyzettömbbel. -
Javítom ott, ha tudom
Onnantól csak a google-től függ, hogy átveszi-e a javítást (és mikor).
Véleményem szerint, ha a streetmaps-en be van állítva a sáv száma, desztináció, kanyarodási dolgok, akkor a maps is valamikor át fogja venni onnan. Csináltam most új utat OSM-ben és kiváncsi vagyok, mikor jelenik meg a maps-ben
-
A fix Dark mód első teszt során nem kapcsolt be, a sima Maps felület besötétedett, de az Útvonaltervezés megmaradt Fehér-en. Most megnézve ugyanez a helyzet.
Megoldás: Maps-on belül, Beállítások -> Navigációs Beállítások- > Térkép megjelenítése -> Éjszaka.
- A Sebességkorlát túllépését nem jelzi hang (ami ki/be kapcsolható lehetne)
Nem emlékszem, hogy van-e hangja a túllépésnek. Esetleg: nézd meg a Hang és beszéd -> Némítva / Figyelmeztetés / Feloldva kombinációt, nálad mi aktív.- A jelentések között nincs "Hibás sebességhatár" megadása.
A maps útjai és adatai "nem közösségi szerkesztésű", zártabb a rendszer. A waze-ben pl ott a sok szerkesztő.
A Maps rengeteg adatot "emel át" más adatbázisból, pl openstreetmaps-ból.
Ha a sebesség korlát változott az elmúlt időben, de más adatbázisban nem lett javítva (waze, openstreetmaps, etc), akkor a google sem frissíti.
Amit lehet tenni, hogy megírod itt a hibás helyet és az openstreet-en frissítve lesz.
Pár hónap múlva, jó esetben megjelenhet a térképen is. Arról nincs adat, hogy milyen gyakran frissíti a maps az adatbázisát az infókkal és mit vesz át.- Nincsenek benne Autópálya matricák (mint a Waze-ben).
Magyarországon vannak megyei matricák, ezt a maps nem tudja így kezelni. A waze kapott ilyen fejlesztést, emiatt tudja.
A maps-on belül csak a "fizetős utak elkerülése" opció van erre.- Az aktuális Helyszín elmentése elég fura megoldású jelenleg, nem én adhatom meg a "Megnevezést", az csak a "Jegyzet"-ben adható meg. Miközben a "hely neve" a Google-től jön, lányomék lakcíme pl. ilyen formájú: 46., 21.
A pontot mentsd el másként, pl Címke hozzáadása segítségével.
Vagy használhatod a Mentés opciót is, itt új listát adhatsz meg hozzá stb:
A mentéssel szerintem jobban jársz, mert akkor könnyen térképre láthatod, vagy listában kiválaszthatod.
Bónusz:
Ha a Névjegyzékben hozzáadod a telefonszám mellé a lakcímet, akkor a térképen is keresheted az illetőt, ha beírod a nevét
:
-
-
válasz
szaniszlokar
üzenetére
A GPS-ed nem volt bekapcsolva (Location).
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Onnantól csak a google-től függ, hogy átveszi-e a javítást (és mikor).
:
majd kiválasztod, hogy kivel akarod megosztani.