Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Rá szoktam nézni a tervezett útvonalra.
A képen láccik, hogy igen, erre tervez. Autóval...
Pár hete is ránéztem, de akkor sajnos nem voltam elég alapos, és a helyszínen szembesültem vele, hogy van kb 5km ebből:
-
vlevi
nagyúr
Ez most vajon miért?
Nyíregyháza - Debrecen - Nagyvárad útvonalon vajon miért hagyja ki a Debrecen - Mikepércs - Derecske részt?
Fizetős utak kikapcsolva, mert nincs pálya matricám.Érdekesség, hogy a waze sem azt javasolja elsődlegesen, sőt ő inkább hosszupalyi felé mennr, de legalább az alternatív útvonalak között ott van a Derecske irány.
-
vlevi
nagyúr
Megnéztem most a térképnek a felhőben lévő mentéseimet, és 2 mentést találtam, az egyik a tablet, a másik a telefon.
Betöltöttem a tablet mentését a telefonra, szerencsére ez nem felülírás, hanem append, így most a telón megvan a réges régi, és az elmúlt 2 év idővonala is egyben.
De akkor is kicseszés, hogy nem tudom PC-n nézegetni, szerkeszteni az idővonalat. -
vlevi
nagyúr
Nekem a tablet még mutatja a régebbi helyelőzményeket, de csak addig, amíg meg nem változtattak, talán 2023-ban.
Természetesen a tabletet nem hurcolom magammal, csak a telefont.
Viszont azzal meg az a szívás, hogyha telefont cserelsz, vagy csinálsz egy gyári vissza állítást, akkor nem tudom, hogy a készüléken tárolt hely előzményekkel mi lesz? -
vlevi
nagyúr
Pont jókor kérdezel rá, a napokban jelent meg ez a cikk a bitporton, amit #533 Hujikolp is említett.
[link]
Már akkor morgolódtam, amikor megváltoztatták azt, hogy csak az eszközön tárolódik.
pl. van telefon, tablet és asztali gép.
Így csak a telón tudom megnézni a helyelőzményeket, másik eszközön böngészőben már nem
Pedig inkább asztali gépen nézegettem, 27" monitoron, és nem a teló 6"-os kijelzőjén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest