Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Megoldottam. Vmi extra opció (budapesti kerékpárutak?) volt bekapcsolva, azt kellett kinyomnom. Az a fura, hogy miután kikapcsoltam, el is tűnt az opció, szóval még screent sem tudok mellékelni.
-
dionaea
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Kapcsold ki a forgalm mutatását.
-
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Rosszul emlékeztem..
Akkor az egy másik város lehetett....Németország bizonyos része tényleg inaktív ebből a szempontból. -
csoszogi
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
oké ezt vágom. De mint írtam mikor ott voltam, akkor végig tudtam menni virtuálisan az utcákon. Szegedről viszont nem tudom ezt megoldani. Jövő héten megyek ki majd megnézem, és megírom. Másik német várost be tudok járni...Vagy olyan hülye vagyok rosszul emlékszem....

-
Apollo17hu
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Azt a megoldást találtam, hogy visszaváltottam a régi maps-re, és ott működik a funkció. Sajnos a régi térképet elég macerás előhívni.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor az egy másik város lehetett....Németország bizonyos része tényleg inaktív ebből a szempontból.