- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #983 üzenetére
Volt valaha előfizetésed?
Lehet hogy csak azt követően ajánl fel akciós árat.
-
mexel
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #926 üzenetére
Ugyanolyan droid, majdnem ugyanolyan telefon, és nem az abaj hogy az app nem kerül vissza, mert visszakerül, csak éppen az adatok nincsnenek benne. Nem értem azt miért olyan macera visszaállítani. ( nyilván ha aza helyzet amit mondasz az egyértelmű)
A fotóknál meg felkerül elvileg, mert a régi telefon látja az összeset, de az újnál belépve csak a fele van megA mentési útvonal pedig a gyári, belső tárhelyes DCIM.
Mindegy, nem erőltetem, ez egy fehér folt, azt hiszem mert nem csak én szívok vele, millió ilyen problémát olvasok mindenféle fórumokon ( megoldást kevesebbet), nem eőltetik a fejlesztők hogy megoldják, pedig meg lehetne, mert ennél bonyolultabb dolgok is működnek.
Pl a Viber mentésnél sem megy úgy minden ahogy kellene, pedig azt írja met mindent...Mindenesetre köszönöm szépen a választ és a segítséget!
Ja, az én gmail fiókjaimhoz ( van bőven) nekem is van mindhez rendelve más cím stb stb. Itt is pl a Xiaomi cloudhoz csináltam neki egy gyors freemail-os acc-t, nem szoktam mindenhová ugyanazt használni
-
mexel
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #924 üzenetére
Köszi, közben ez meg is történt, valóban csak gyári új állípot indításból működik. Az a baj hogy sajnos nem állít vissza mindent.
A goggle fotók pl csak a fotók felét mutatja stb stb. ma még futok egy kört ezzel és ha nem esz jó kénytelen leszek egyesével mentegetni appokat, minden egyebet. ( appok beállítási sem jönnek át, azzal nem sokat érek hogy a playről az üreseket letölti)
Egyébként én soha nem szerettem felhőbe feltenni privát fotókat, de most a goggle fotókra felkerült majdnem minden ami a telefonon volt ( nem az én telefonom)
Ehhez mennire tud bárki hozzáférni vajon, kell itt valamit állítani ( google fotók) hogy ne legyen semennyire publikus? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #918 üzenetére
A képeket biztos ide szántad?
A kódokkal.
-
kelly7
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #916 üzenetére
Hát pont ez az. Törlöm simán a telefonról, be lépek a feltöltött képekhez, onnan is törlődik valamiért. Vissza a teló kukájába, vissza teszem a telefonon a helyére, ás a feltöltött fotóknál is meg jelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest