Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsizsiZsozsó
tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdéssel fordulnák hozzátok a gondom a következő volna: kaptam windows live email fiókon keresztül google driveos linkeket bizonyos képekről, na már mint most 2 hete gond nélkül megnyitottam a linkeket és kitudtam nagyítani a képeket google chrome böngészővel. Ma ott tartok, hogy most is gond nélkül megnyitom a linkeket google chrome böngészővel, viszont nem tudom kinagyítani a képeket. telepítettem fel google driveot a gépemre, valamint hozzá rendeletem a gmailos postafiókomhoz, most a gmailre bejelentkezve gond nélkül kitudom nagyítani a képeket, viszont amint kijelentkezem a posta fiókomból, ugyanúgy nem engedi nagyítani. Én azt nem értem ha 2-3 héttel ezelőtt nem kellett gmailos email címmel belépni, ahhoz hogy kinagyítsam a google driveos képeket, akkor most miért kell. Valakinek esetleg van valami tapasztalat ez üggyel kapcsolatban. Kipróbáltam több gépen ugyanazokat a linkeket, képeket Win7 és Win XP-n is egyaránt és a problémám ugyanúgy megmaradt, csak gmailos fiókba bejelentkezve tudok képeket nagyítani, munkához kellene. Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest