Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
maestro87
üzenetére
ha legalább azokat békén hagyná.
de nálam nem.
feltöltöttem egy 1289x2000-es jpg képet, amely 1,66MB win szerint.google fotókba szépen fel is ért, info fülön látom is a felbontását, és méretét, hogy 1,7MB.
most rámegyek a további opciók, letöltés gombra ééééés...
kapok egy 831 kbyte-os fájlt.
Ez barátok közt (nem úgy) is közel 50%-os méretcsökkenés.
Erről szól valahol a google, hogy ez fog történni?
Mert addig oké, hogy a 16MP alattiakat nem méretezi át, a felettieket meg 16MP-re teszi le, de hogy méretcsökkenésről én nem olvastam, hogy számolni kell.És mi van azokkal, akik auto feltöltik a képeiket a felhőbe, majd törlődik is a telóról pl., aztán mikor meg majd kellenének az eredeti fájlok, akkor döbben rá a user, hogy a képek méretének "fele" elveszett, miközben a táron az eredeti mérettel látható, de nem lehet letölteni. Vagyis én nem jöttem rá, hogyan lehet.
Írnak valami google+ auto enhance dologról, de nekem nincs +om, meg elég régi bejegyzés, még a picasaról szól.
Viszont hozzá kell tenni, hogy vannak 300-400 kbyte-os képeim, melyek eredetileg is akkorák és azokat nem veszi még le tovább a felére.
--
Na ez érdekes.
picasa-ba feltöltöttem egy képet és picasaban is és google fotókban is letöltöttem eredeti méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest