Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dayco
tag
válasz
üzenetére
Én ha csak simán bezárom, és újra megnyitom akkor megjegyzi a lapjaimat, viszont ha újraindítom a gépet, akkor elfelejt mindent...
most akkor van erre valami megoldás? Nem igazán értem amiket írtok, mert nekem nincs is ilyen tray ikon, talán valamikor régen volt de én sose foglalkoztam vele. 
-
Dayco
tag
A gép újraindítása után elfelejti a Chrome a megnyitott lapokat. Ha csak bezárom, de nem indítom újra a gépet, akkor jó. Eddig mindig jó volt, gyanítom, mióta ez a 19-es verzó van van, azóta nem jó. Ötlet, javaslat, másnál is előfordult ez esetleg?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Subaru topik
- Projektor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most akkor van erre valami megoldás? Nem igazán értem amiket írtok, mert nekem nincs is ilyen tray ikon, talán valamikor régen volt de én sose foglalkoztam vele.