Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Jó, ezért most ne nézz le
én is rühellem, aki nem tudja megjegyezni, és inkább megjegyezteti. De vannak oldalak, amiket sűrűn látogatok, és elég hosszú, biztonságos jelszavaim vannak, azokat mindig begépelni... -
spammer
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom, mert nekem nincs áthelyezve (laptopom van, 1 meghajtóval), de elvileg így kell:
Tehát a parancsikon cél mezőjében kell megadni a paramétert illetve a meghajtót és könyvtárt.
-
spammer
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Nem tudom, de gondolom ez is a cache áthelyezésével oldható meg.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Erre nem tud senki sem válaszolni

-
törölt tag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Beállítások - bejelentkezés szinkron fel a Google-hoz, utána uninstall, profil törlés, Chrom újra installálása, bejelenkezés, leszinkronizálás.
-
xcds
őstag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Akkor már az egész user data mappát mentsd el, megmarad minden beállításod, nemcsak a könyvjelzők. De szinkronizálni még jobb.
-
spammer
veterán
válasz
LordAxwell
üzenetére
Elvileg
De megpróbálkozhatsz még egy Chrome backup progival is, régebben volt róla szó, keress rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is rühellem, aki nem tudja megjegyezni, és inkább megjegyezteti. De vannak oldalak, amiket sűrűn látogatok, és elég hosszú, biztonságos jelszavaim vannak, azokat mindig begépelni...