Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Persze és akkor következő indításkor az első letöltés (nem megnyitás) alapértelmezetten megnyíló mappája a temp mappa lesz és lehet állítgatni.
Nekem jelenleg a downloads mappámat szemeteli tele a doc és egyéb fájlokkal. Jó lenne ha lassan beleépítenék ezt a funkciót, hogy a megnyitott kiterjesztésű fájlokat a temp mappába tegye, mint a többi böngésző.

(#5775) redcode: Arra ne is működjön. Szép lenne, ha mindent magától megnyitna, még a vírusos vackokat is.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Jogos, bár ezt úgy gondoltam, hogy egyértelmű, Chrome-nál persze..

De amúgy igen, ha oda állítod be, de annak úgy nincs értelme, bár valakinek lehet van..

-
redcode
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hehe az ember mindig tanul valamit, pedig tudtam róla de mindig figyelmen kívül hagytam. Mindenesetre ez futtatható fájlokra (exe, bat) ugyanúgy nem működik. De máshoz hasznos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Everycom Cubelite Ultra projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest