Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
No igen, egy AdBlock kieg volt rajta, amit leszinkronizált (piros stop táblában fehér tenyér). Azt leszedtem, de anélkül is problémás volt sajnos. Kapott utána egy Ublock Origin-t pluszban bekapcsolt Aguard listákkal (kivéve a social media listát), de a probléma maradt ezt követően is (Edge is kapott ugyanolyan beállítású UO-t, ezt követően is rendben volt a játék)
Azt gondoltam CTRL+F5 újraépíti a sütizést face-nél, de lehet törölni kellene minden hozzá tartozót. Plusz nem tudom ezek a játékok saját sütiket is használhatnak? Mert akkor lehet kompletten törölni kellene az összes sütit, aztán majd összegyűlnek idővel.
Sajnos sok időm nem volt foglalkozni vele, de legalább Edge alatt tudja használni a játékokat.
Téma nincs, csak UO kieg
De akkor lényegében Chrome beállítások és sütik amik befolyással lehetnek ilyen szinten a weboldalakra?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest