Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Fogalmam sincs, hogy tudott-e, most tuti nem tud, legalábbis nálam elviselhetetlen ahogy görget. Fogalmam sincs mit csináltak ezzel a verzióval, de eddig egyáltalán nem ilyen volt, 100% elégedett voltam vele, most viszont átmenetileg váltottam IE-re, mert ez görgetett a legszebben a 3 közül (IE, FF, Chrome), csak ugye legalább olyan lassú ez is, mint a FF.
Viszont ez amit ajánlottál, ez bazinagy találmány
alapbeállításon nem sem rossz, inkább furcsának mondanám, próbálom vele belőni a régi hatást, egész jól haladok vele, még pár perc és kb. jó is lesz.Nagyon köszi

Szerk.: egyébként ahogy írtam is a korábbi panaszkodós hsz-emben, sajnos nem tudom, hogy mi a problémám szakszerű neve, csak a Nokiás kinetic scroll hiányos időszakra emlékeztet a legjobban amit művelt ez a csoda. Szóval nem azt állítom, hogy eddig volt - csak, hogy nálam valamit nagyon idétlenül csinál ez az új verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Microsoft Rewards
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
alapbeállításon nem sem rossz, inkább furcsának mondanám, próbálom vele belőni a régi hatást, egész jól haladok vele, még pár perc és kb. jó is lesz.