- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Telolehallgatáshoz azt hiszem, hogy birósági végzés szükséges. nem lehallgatják, rögzítik. mi értelme? ha tetten érnek egy bűnözőt(politikust), bemennek a központbe bemondják hogy XY bűnöző beszélgetéseit akarjuk meghallgatni az utolsó 3 napban, és jó eséllyel a társait is sikerül felderíteni ez az értelme. De már a 90-enes években(mikor még jóval fejletlenebb volt a technika) is rögzítették a hívásokat pár napig akár hiszed akár nem.
Hát az én cpu mat nem igen használják, mert azt észrevenném dehogy veszed! azt észrevetted hogy egy szűz, friss installált XP gyorsabb mint egy pár hónapos, mitől lehet?[link]
gyik haver mesélte, hogy nézegetett lányos oldalakat, majd az egyiket felhivta, másnap a rendszergazda megkérdezte, hogy milyen volt xxxxxxx ná ez semmi ezt én is meg tudom nézni Favorites--->History ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest