- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Telolehallgatáshoz azt hiszem, hogy birósági végzés szükséges. nem lehallgatják, rögzítik. mi értelme? ha tetten érnek egy bűnözőt(politikust), bemennek a központbe bemondják hogy XY bűnöző beszélgetéseit akarjuk meghallgatni az utolsó 3 napban, és jó eséllyel a társait is sikerül felderíteni ez az értelme. De már a 90-enes években(mikor még jóval fejletlenebb volt a technika) is rögzítették a hívásokat pár napig akár hiszed akár nem.
Hát az én cpu mat nem igen használják, mert azt észrevenném dehogy veszed! azt észrevetted hogy egy szűz, friss installált XP gyorsabb mint egy pár hónapos, mitől lehet?[link]
gyik haver mesélte, hogy nézegetett lányos oldalakat, majd az egyiket felhivta, másnap a rendszergazda megkérdezte, hogy milyen volt xxxxxxx ná ez semmi ezt én is meg tudom nézni Favorites--->History ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest