- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megint itt a Xiaomi születésnapja a kedvezményes ajánlatokkal
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Telolehallgatáshoz azt hiszem, hogy birósági végzés szükséges. nem lehallgatják, rögzítik. mi értelme? ha tetten érnek egy bűnözőt(politikust), bemennek a központbe bemondják hogy XY bűnöző beszélgetéseit akarjuk meghallgatni az utolsó 3 napban, és jó eséllyel a társait is sikerül felderíteni ez az értelme. De már a 90-enes években(mikor még jóval fejletlenebb volt a technika) is rögzítették a hívásokat pár napig akár hiszed akár nem.
Hát az én cpu mat nem igen használják, mert azt észrevenném dehogy veszed! azt észrevetted hogy egy szűz, friss installált XP gyorsabb mint egy pár hónapos, mitől lehet?[link]
gyik haver mesélte, hogy nézegetett lányos oldalakat, majd az egyiket felhivta, másnap a rendszergazda megkérdezte, hogy milyen volt xxxxxxx ná ez semmi ezt én is meg tudom nézni Favorites--->History ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest