Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Félig kapcsolódik a topicba a kérdésem, ezért elnézést, de kimondottan kereső topicot nem találtam.
Az lenne a gondom, hogy az itthoni hálózaton lévő gépeim mindegyike produkálja azt a tünetet, hogy ha pl chrome alatt a keresőbe beírok valamit magyarul a 3.-4. találattól kezdve .ru orosz domaines oldalak jönnek magyrra fordítva, tehát olyan, mintha magyar oldal lenne.
Ugyan ez a helyzet pl a youtubeal is. A java részük a keresési találatoknak orosz.
A böngészőkben az automata fordítást kikapcsoltam, régió Hu, törötem az összes gépen az előzményeket, sütiket.
Végignéztem a gugli fiókom semmi nem utal orosz érdeklődésre.
A google fiókom bitwarden által generált 24 karakteres jelszó, két faktoros bejelenkezéssel.
Minden gépen nod32 virusirtó van a mobilon is, ahol szintén a g accountot használom.
Malwerbyte nem talál semmit, belső DNS szerverem, van Pihole egy Raspberryn, az google és cloudflare dns felé megy.
Találkozott már valaki ilyennel? Hogy lehet tőle megszabadulni?
Nincs bajom az orosz tartalommal, de szeretném én eldönteni, hogy mit nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest