Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Félig kapcsolódik a topicba a kérdésem, ezért elnézést, de kimondottan kereső topicot nem találtam.
Az lenne a gondom, hogy az itthoni hálózaton lévő gépeim mindegyike produkálja azt a tünetet, hogy ha pl chrome alatt a keresőbe beírok valamit magyarul a 3.-4. találattól kezdve .ru orosz domaines oldalak jönnek magyrra fordítva, tehát olyan, mintha magyar oldal lenne.
Ugyan ez a helyzet pl a youtubeal is. A java részük a keresési találatoknak orosz.
A böngészőkben az automata fordítást kikapcsoltam, régió Hu, törötem az összes gépen az előzményeket, sütiket.
Végignéztem a gugli fiókom semmi nem utal orosz érdeklődésre.
A google fiókom bitwarden által generált 24 karakteres jelszó, két faktoros bejelenkezéssel.
Minden gépen nod32 virusirtó van a mobilon is, ahol szintén a g accountot használom.
Malwerbyte nem talál semmit, belső DNS szerverem, van Pihole egy Raspberryn, az google és cloudflare dns felé megy.
Találkozott már valaki ilyennel? Hogy lehet tőle megszabadulni?
Nincs bajom az orosz tartalommal, de szeretném én eldönteni, hogy mit nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Battlefield 6
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest