Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Nem tudom jó helyen járok e ezzel a kérdésemmel, de nem találtam sima google topikot.
Szóval. Van egy cégem és ezt szeretném teljes értékűen kezelni, de sajnos a hitelesítést nem tudom megcsinálni, mert a hitelesítő kódot egy olyan telefonszámra akarja küldeni ami már régen nem él. Ez a szám lett régen beállítva. Viszont, ha kikérem a cégem postacímére a kódot, azt meg nem kapom meg. Már rengetegszer újraküldettem, de semmi változás. Évek óta húzódik ez a dolog és nem jutok egyről a kettőre. Mit lehetne még tenni? Újból nem tudom megcsinálni a cég profilját, ilyen opció nincs. Törölni nem lehet. Van már rajta értékelés egy pár darab. Azokra válaszolni sem tudok. Nyitvatartási időt tudok állítani aztán annyi.
Van valami megoldás erre? Egy központi szám vagy email cím amin keresztül ezt a google-val el tudnám intézni? Én nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest