Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Nem tudom jó helyen járok e ezzel a kérdésemmel, de nem találtam sima google topikot.
Szóval. Van egy cégem és ezt szeretném teljes értékűen kezelni, de sajnos a hitelesítést nem tudom megcsinálni, mert a hitelesítő kódot egy olyan telefonszámra akarja küldeni ami már régen nem él. Ez a szám lett régen beállítva. Viszont, ha kikérem a cégem postacímére a kódot, azt meg nem kapom meg. Már rengetegszer újraküldettem, de semmi változás. Évek óta húzódik ez a dolog és nem jutok egyről a kettőre. Mit lehetne még tenni? Újból nem tudom megcsinálni a cég profilját, ilyen opció nincs. Törölni nem lehet. Van már rajta értékelés egy pár darab. Azokra válaszolni sem tudok. Nyitvatartási időt tudok állítani aztán annyi.
Van valami megoldás erre? Egy központi szám vagy email cím amin keresztül ezt a google-val el tudnám intézni? Én nem találtam...
-
pecccccccca
őstag
Üdv. Egy gyors kérdés. Hogy lehet visszaállítani magyarra a böngészőt? Valamiért a kereső átváltott angolra és nem értem mi hatására.
Mikor rákeresek valamire akkor alatta kiírja, hogy összes, képek, videók, stb stb. Ez nekem átváltott angolra és nem tudom miért vagy, hogy, hogy lehetne visszaállítani.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest