- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
Lenne pár kérdésem, eddig nem nagyon használtam ezt a böngészőt, de sokan rászoktak és emiatt elkezdtem, mert sokszor kérdeznek tőlem is.
Ha egy 16GB RAM-mal szerelt konfigon azt tapasztalom, hogy egy pár lap megnyitása után hosszabb a Chrome válaszideje az valami címzési gixer? Nem tud annyi memóriát megcímezni, mint amennyire szüksége lenne vagy ez valami Chrome betegség?
Dedikált NV kártya esetén a yt videók hangja nekem később indul, de Intel HD-val nem, ez NV driver miatt van, vagy más? Nekem nem elcsúszik a hang, csak kis késéssel indul és utána végig annyi késésben is marad. Ha nem éppen azt nézném, ahogy hangszeren játszanak észre se venném, de így viszont elég bosszantó, hogy amikor gyorsan játszik már nem azt fogja le, ami szól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest