Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ezért részesítem előnyben mindig a Chrome-ot, leghamarább kapja meg a frissítéseket, és a tesztek szerint az egyik legbiztonságosabb is.
Amiket próbáltam, azok közül a Brave adta ki leghamarább a Chrome után a frissítéseket a chromium motorra (Windows és android), az Opera jócskán le volt maradva (1-2 főverzióval talán, jelenleg nem tudom, mi a helyzet).
Ami a kiegészítőket illeti, Brave és a fejlesztés alatt álló Edge-nél eddig nem volt gond semmilyen bővítménnyel a Chrome webstore-ból, igaz csak azokat próbáltam ki, amelyeket szoktam használni, nem sok max 6-8 db. Az Operánál már voltak, igaz, neki van saját áruháza is, de sok bővítmény hiányzik vagy jóval régebbi verziót tartalmazzák, amikor már rég van újabb, ami a Chrome webstore-ból elérhető. A beépített Google fordító a Chrome alatt működik a legjobban, a többire fel lehet rakni szintén, de nem teszi a dolgát olyan hatékonyan magától. Amúgy a Brave, Opera böngészőket rendszeresen fejlesztik, és az új Edge is ígéretesnek tűnik. Na de ez már itt nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Peugeot, Citroën topik
- Gyúrósok ide!
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MÁV topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest