- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamijami
csendes tag
Én a kezdetek óta használom a Chrome-ot, de 1 hete bedöglött. Bármilyen oldalt nyitok meg, mindig csak egy kék oldalt hoz be közepén azzal a szöveggel (kb.), hogy:
A manóba a böngésző nem tudja megjeleníteni az oldalt, próbáljon újrabetölteni vagy megnyitni egy másik weboldalt.
Megtettem, de továbbra sem jó, sőt le is töröltem, majd a hozzá tartozó fájlokat is manuálisan, amik a google mappában voltak, vírust is írtottam, de nem hajlandó egy oldalt sem behozni. Szeretném a Chrome-ot tovább használni, ezért is kérek segítséget, hátha valaki tudja a megoldást. (Itt most nem a német változatra gondolok.) Esetleg valaki tud egy email címet vagy más fórumot, ahol tudnak segíteni? Szükségem van a Chrome-ra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest