Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Meg lehet azt oldani (a kiegészítések nélküli megoldást preferálnám, de akár jöhet az, ha muszály), hogy egy háttérbe rakott Chrome böngészőben (lepattintva a tálcára, és akár egy játék, vagy filmlejátszó is fut teljes ablakos módban) néhány kiválasztott (vagy az összes) fül soha ne "hibernálódjon"?

    Egyre sűrűbben fordul elő, hogy csak akkor kezd elk csipogni egy emlékeztető, mikor legközelebb arra a fülre navigálok (és rég lekéstem a dolgot), vagy akár gyakorlatilag "össze is omlik" a fülben a tartalom, mert real-time frissülne, de leáll, így utána csak egy F5 állítja helyre.

    Mondjuk az szerintem nem a Chrome hibája, hogy mostanában nem sikerül előtérben/láthatóan nyitva hagynom egy második monitoron a Chrome-ot játék közben, mert amikor átvált a játék fullscreen-be, akkor arrébb csúszik a Chrome a "semmibe". Régen szerintem ez segített "mozgásban tartani".

    16Gb RAM van a gépben + 8Gb pagefile, általában a RAM >50%-a szabad és nincs 70% felett a CPU terhelés (esetleg egy-két játék és sok nyitott böngészőfül + még pár háttérprogram egyidejű futása esetén megy tartósan 50% fölé a RAM használat, de nem fogy el, nincs pagefile-trashing), szóval nem értem miért takarékoskodik ennyire. :U

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák