- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Akkor passz. Én mindjárt a legelsőt felraktam, amiről frissítettem rendesen a 0.2.149.29-es és 0.2.149.30-as verziókra, aztán a chromechannel-es developer csatornáról a 0.2.152.1-re, aminél volt az a bug, hogy Vistán kikapcsolt UAC-nál hiányzott a frissítés, bekapcsolt UAC-nál meg végtelen ciklusban kereste a frissítéseket. Mikor kijött a 0.2.153.1, akkor csak úgy tudtam frissíteni, hogy leszedtem az előzőt (természetesen a profilomat mentettem), majd felraktam a 0.2.149.30-at, mivel a dev verziók nem érhetők el külön telepítőként. A profilom megmaradt ott, ahol volt, a 0.2.149.30 ki is írta, hogy bizonyos fájlok újabbak, ezért nem fognak megfelelően működni, de ez csak a könyvjelzőkre terjedt ki, ahogy észrevettem, majd About-ból frissítettem, utána minden rendesen működött. A 0.3.154.0-ra már nem manuálisan frissítettem, mikor megjelent (pedig naponta nézem a dev channelt) már néztem az About-ban és az új verzió volt, de ez is problémamentes, mondjuk már inkább Chromiumot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest