Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Akkor passz. Én mindjárt a legelsőt felraktam, amiről frissítettem rendesen a 0.2.149.29-es és 0.2.149.30-as verziókra, aztán a chromechannel-es developer csatornáról a 0.2.152.1-re, aminél volt az a bug, hogy Vistán kikapcsolt UAC-nál hiányzott a frissítés, bekapcsolt UAC-nál meg végtelen ciklusban kereste a frissítéseket. Mikor kijött a 0.2.153.1, akkor csak úgy tudtam frissíteni, hogy leszedtem az előzőt (természetesen a profilomat mentettem), majd felraktam a 0.2.149.30-at, mivel a dev verziók nem érhetők el külön telepítőként. A profilom megmaradt ott, ahol volt, a 0.2.149.30 ki is írta, hogy bizonyos fájlok újabbak, ezért nem fognak megfelelően működni, de ez csak a könyvjelzőkre terjedt ki, ahogy észrevettem, majd About-ból frissítettem, utána minden rendesen működött. A 0.3.154.0-ra már nem manuálisan frissítettem, mikor megjelent (pedig naponta nézem a dev channelt) már néztem az About-ban és az új verzió volt, de ez is problémamentes, mondjuk már inkább Chromiumot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest