Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Tudnátok mondani ötletet azzal kapcsolatban, hogy mi okozhatja azt nálam, hogy a böngészőben megnyitott lapok random mód összeomlanak látszólag a semmitől?
Úgy értem, hogy pl. görgetek le egy fórumon, vagy akár a Facebook oldalon, vagy írok egy levelet a gmail-ben és hirtelen összeomlik. Ilyenkor ha több mondjuk PH fórum oldal meg van nyitva, akkor csak az egyező oldalak csinálják ezt, a többi megnyitott lapon lévő más webcímen megnyitott oldalak nem. De ez nagyon gyakori naponta sokszor jön elő. Már újraraktam teljesen legyalultam a gépről az egészet, és kiegészítőket sem használok sokat (ublock origin, sg tuning, last pass) de ezeket régóta alkalmazom, és ezelőtt szinte soha nem volt ilyen hiba pedig mind fent volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest