Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt én is felraktam, köszi!

(#2180) silver star: A hosts fájl arra való, hogy adott domain címeket egyedi ip-re irányítsd át. Első sorban rendszergazdáknak jó, de mivel minden oprendszerben ott csücsül, ki lehet jól használni egyedi felhasználóknak is. Esetünkben pl a ad.reklam.fos domaint átirányítjuk a 127.0.0.1 (localhost) címre, ami ugye a saját gépünk, így kb. 1ms alatt (legalábbis ez a minimális mérési érték
) kap rá a böngésző választ, miszerint ilyen nem létezik az adott címen. Gyakorlatilag villámgyorsan eldől, hogy nincs mit megjeleníteni, nem akad be az oldal másodpercekre egy lassú reklámszerver miatt. Persze ez a módszer csak a külső szerverek ellen hatásos.Mivel én dev csatornában vagyok, már a megjelenéskor a 6-ost használtam. Egyelőre nincs különbség az 5-höz képest, leginkább bug javítás csak, de azt az 5 is megkapja, illetve bővítik a natív plugin kezelést, ami továbbfejlesztésben és beépített pdf olvasóban nyilvánul meg.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) kap rá a böngésző választ, miszerint ilyen nem létezik az adott címen. Gyakorlatilag villámgyorsan eldől, hogy nincs mit megjeleníteni, nem akad be az oldal másodpercekre egy lassú reklámszerver miatt. Persze ez a módszer csak a külső szerverek ellen hatásos.