Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Rendkívül gyors, a top site és a könyvjelzőkezelő meg csudijó!
A lényegesebb dolgokat tekintve nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, viszont ami tutira hiba, és ha jól nézem, még mindig benne van, az az, hogy ha több jelszót tárolsz egy oldalhoz, akkor képes teljesen összekavarni azokat - nem tudom miért. Volt 1 giga fölött a memória használatom safarival, de a már betöltött tabok/oldalak akkor is pörögtek, míg ezt chrome és mozilla alatt nem lehet elmondani...Más: van arra lehetőség Chrome alatt, hogy a futó letöltések teljes elérési útját kiírja, és ne rövidítse le ...-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Assetto Corsa EVO
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Arc Raiders
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4503,95% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus VivoBook W11 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényegesebb dolgokat tekintve nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, viszont ami tutira hiba, és ha jól nézem, még mindig benne van, az az, hogy ha több jelszót tárolsz egy oldalhoz, akkor képes teljesen összekavarni azokat - nem tudom miért. Volt 1 giga fölött a memória használatom safarival, de a már betöltött tabok/oldalak akkor is pörögtek, míg ezt chrome és mozilla alatt nem lehet elmondani...