Hirdetés
- iPhone topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Te is tudod, hogy 4 féle Google böngészőt kell megkülönböztetni. Van a Chromium, ez totál fejlesztői ág, és ugye teljesen nyílt, bárki építkezhet rá, ha akar. Van a Chrome, ezen belül dev, beta és stabil. Ezeket már sokszor részleteztem. Linuxon még sokan a Chromiumot használják, amiből valóban szinte minden nap jön egy build, mert ugye ennek a fejlesztése a leggyorsabb, de egyben a leginstabilabb is. Nekem linuxon hihetetlen összeomlásokat és megjelenési hibákat tudott produkálni. Ezzel szemben a Chrome dev -habár totál Google arculatú-, de nagyságrendekkel stabilabb, mert a Chromium "stabilabb" változataiból hozzák ki, ráadásul linuxon is szépen fut már (nem is értem sokan miért erőltetik a nightly chromiumot, mikor csupa bugos tud lenni néha (volt, hogy úgy elcsesztek valamit, hogy egy nap kétszer is frissült)). És a Chrome dev fejlesztési ciklusa is hosszabb, hiszen erről jönnek a beta és stabil Chrome verziók, ergo itt átlag heti egyszer jön frissítés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Óra topik
- iPhone topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Xbox Series X|S
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest