Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Elolvastam a topicot, de válasz nem találtam a kérdéseimre.
- Nekem világosan nem derült ki, hogy kell-e adót fizetni az adsense bevételem után. Kell Magyarországon adózni külföldi kereset után(nem EU-s)? Vagy ez is úgy megy, mint régen, ha pl. Németországban vettem valamit, akkor ott kifizettem az ÁFA-t(MwSt), de a határnál vissza is kaptam. Tehát nem fizettem adót.
- Most jelent meg nálam az átutalásos kifizetés. Azt írják, hogy forintban kapom meg. Milyen árfolyamon válltják át? Az én bankomén, vagy az ő bankjukén? Van-e az átutalásnak költsége, és ki fizeti, levonják azt is?
Ennyi kérdésem lenne, amire a google oldalain sem találtam a választ.
Amúgy szerintem ez egy nagyon jó hirdetési lehetőség. Sokat nem hoz a konyhára, a nagyobbik részét a google teszi zsebre. Viszont arra pont elég, hogy egy nonprofit weboldalt fenntartson. Egy tárhely és domain név kb. 15000-Ft 1 évre, na ennyit az adsens-el is lehet keresni, még akkor is, ha kevés a látogató.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest