Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz Fecogame #13326 üzenetére

Valaki egykoron jókor vett domain-t...

#13327 chris0000 20 év oké. De azért én, ha maradni is akarnék, már végignézném, hogy mi van erre regelve, és egyesével milyen ToS/ASZF szerint lehet emailcímet változtatni (ha lehet)... Van ami 2 katt, meg egy copy-paste... Viszont van 1-2 dolog ami úgy megy, hogy hozzáadod az újat, eltelik egy hónap, átállítod az újat alapértelmezettnek eltelik egy hónap, majd eltávolíthatod a régit.
    Nem tudom, hogy mennyi időt is adott a citromail a váltásra, de jobb a fenti infóval tisztába lenni előre :R , ha SOS szitu jönne (Jelszókezelőben jegyzetnek elfér)! Meg egy "minden adat letöltése" mentés sem sokadrangú.

#13328 Egy weboldal kezelésénél nem hiszem, hogy ennyire számítana az OS. Viszont ha most léptél, próbáltál elsőnek belépni, akkor inkább DNS cache-re gondolnék. Egyébént is, szerintem a leg-Chrome-osabb böngésző az Edge, ami nem chrome (esetleg opera). Minden más picit másabb irányba ment. Pl A facebookon is azt kaptam, hogy "nem működik a E2E üzenetezés feloldása, váltsak Chrome-ra, Edge-re vagy Safari-ra".

Új hozzászólás Aktív témák