Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Andris...
aktív tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
A "Próbálkozás máshogy" opciónál tuti nem listáz ilyen lehetőségeket? Nekem is ez volt a gond régebben. (Nekem ráadásul a push értesítés is be volt állítva, és vagy fél óra késéssel jött a telómra, vagy nem jött egyáltalán. Teljesen véletlenszerű volt. És azóta is az.) A képen a 3. opció az "Ellenőrző kód kérése a Google hitelesítő alkalmazásban", ehhez ha van Google Authenticator app-od a telefonodon (ami pl. az új Ügyfélkapuhoz is kell), akkor azt össze tudod szinkronizálni a gmail fiókoddal (is), és az ott generált egyszeri kóddal be tudsz lépni. Nekem már csak így működik hónapok óta, pedig én a telefonszámomat sem titkolom el a gmail elől.
Asszem pont ledgeri ajánlotta ezt a megoldást annak idején.
És az a legnagyobb vicc, hogy a Fb is ugyanilyen lehetetlen lett az utóbi időben. Mostmár vagy találjak el tűzcsapokat meg motorbicikliket (hiába találom el, nem jó...), vagy fogadjam ez a bejelentkezési kérelmet másik egy másik eszközön ---> megnyitom a chrome-ot -amit amúgy sosem használok- , ott egyből beenged, és a Notification-öknél rányomok, hogy igen, én próbálok bejelentkezni a Firefox-ban, és akkor ott is beléptet. Szeretném érteni ebben a logikát, de sajnos nem sikerül.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
AssAssynn
üzenetére
1500 forintba kerül egy vodafone-os sim-kártya, aminek beregisztrálása után csak annyi költsége van, hogy 360-365 naponta adategyeztetsz vele, 10-15 percen át.
-Ha azért kerülnéd el a szám megadát, hogy ne legyen szám megadva, akkor az patt helyzet.
-Ha azért, hogy ne legyen a te számod megadva, akkor a fenti vagy kövi.
-Ha azért, hogy ne legyen ehhez is, arra az 5 percre, míg beregelsz valami egyéb 2fa-t , addig egy ismerős-é is megfelel. Utána meg kivezethető a kapcsolat. (az hogy megtartódik-e a szám, valami mélyebb helyen simán kinézném, míg ha "töröljük amint lehet" is a közölt felhasználási idő.)A fentitől függetlenül azért nem elítélendő gondolat, hogy legyen egy publikus számod (mindenki ezen hív), meg egy kvázi technikai (minden arra van regelve ami a fentihez hasonlóan, de állandóra kér számot), így legalább a "bank hív" csalások egy picit szűrhetőbbek.
-
Rick4
félisten
válasz
AssAssynn
üzenetére
Egyik mailről írtam a másikra egy levelet. Majd bementem az elküldöttek közé, rányomtam, hogy halasztás, ugyan kiírta, hogy 18:00-kor továbbküldi, de mire ezzel végeztem, már rég elment, meg is jött a másikra. Pedig alig volt pár másodperc, mivel tudtam, mit keresek.
-
nfsu17
veterán
válasz
AssAssynn
üzenetére
Sajnos ilyen nálam is van. Többször lemaradtam már így levelekről. Ami még érdekesebb, hogy X fiókomban a bejövők között volt a levél, de X át van irányítva Y-ra és Y-ban már a spamban volt. A mobilom meg Y leveleit szinkronizálja.
Apám meg csomó céges levelet (munkát) nem kap meg és őt cseszegetik, hogy nem csinálta meg a munkát. Spamban nincs. Pedig ha később forwardoljlák az eredeti levelet, tényleg kiküldték. Nem veszhet el az ő céges szerverükön kimenéskor? Gmailre sose érkezett meg az a levél.
Kezdek kiábrándulni...ebből is. -
Snoop-y
veterán
válasz
AssAssynn
üzenetére
Mar leirtam. Eddig az adataiddal fizettel. Amennyiben ez nem tetszik akkor elo kell venni a penztarcat es atvaltani uzleti elofizetesre. Vagy lehet venni csaladi accountot az MS-tol 80 dodoert egy evre (6 szemely hasznalhatja) igy 324 HUF fejenkent /honap. Lassan egy liter tejet nem kapsz ezert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Programozás topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Projektor topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy próbát megér.
Nekem is ilyen.