- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Aventador91 #520 üzenetére
én kék pueblo-t szoktam venni.
amúgy ez a kedvenc gépem, 225 °C fokig állítható öt fokos lépcsőkkel, kellően hosszú ideig füstöl vele a dohány, kb egy perccel tovább, mint a kollégák a sima cigijüket elszívják.
annyi negatívum, hogy két-három év után eddig mindegyik elromlott.[ Szerkesztve ]
amor fati
-
senior tag
-
senior tag
válasz Aventador91 #515 üzenetére
nem tudom, lehet hogy van lyuk, belevilágítottam, bénáztan egy képet, ennyi kis dohányt teszek bele, a tölcsér szára talán lejjebb ér, mint a likak. Amióta megjelent ez cucc, az első napokban vettem kettőt, azóta használom őket cirka hetven százalékban dohánnyal, rendben működnek.
amor fati
-
senior tag
szép estét
tudod évek óta vaporizálok, többféle is van a birtokomban, egyik jobb mint a másik, és a glo is kiváló dry vapor. a vágott dohányon nem azt értem, hogy én vagdosom, a cigaretta dohányokat hívom így, amik 30gr-os kiszerelésben kaphatóak. megemlitsem még, hogy gyógynövényeket is szoktam? szárított kamilla virágzat a glo-val is finom, galagonya virágos hajtásvég, stb.[ Szerkesztve ]
amor fati
-
senior tag
válasz Aventador91 #509 üzenetére
miért? nincs elégve a dohány a művelet végén, sötétbarna színű, lényegében mint egy dry vaporizert használom. füstélmény megvan, a nikotin pedig felszabadul. ha a dohányt elégeted, az káros. itt nincs láng.
eboostr: a glohoz kapható elhasznált cigiimet nem dobom el, abból lesz a füstszűrő. ha felénél eltörsz egy szálat, látod, hogy csak az alsó felében volt dohány. A felső fele egy papír cső, a végében egy kis szűrővel a belsejében. Ezt használom ha simán dohányt raktam az eszközbe szűrőnek:
amor fati
-
senior tag
az eszköz alul nyitható, a beletett és 'elégetett' dohány azon keresztül szépen kitolható a belsejéből. akár a kis kefével, amit hozzá adnak. mini tölcsért használok a betöltéshez, a tölcsért háromnegyedéig rakom dohánnyal.
a he-t sikerült megválaszolnom?amor fati
-
senior tag
((az eszköz vágott dohánnyal is kiválóan működik, a cigijét kettétörve a füstszűrő jó füstszűrőnek. az elhasznált cigaretta pusz kétszer használható, ha kap négy csepp nikotinos folyadékot, a cigiben lévő dohány a cseppeket szépen felszívja.))
amor fati
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest