Új hozzászólás Aktív témák
-
Memphis92
friss újonc
Sziasztok, pár napja vettem én is egy készüléket. Nálam így néz ki egy elszívott NEO töltet, mindegy melyik ízt szívom. A problémám vele, hogy kb. a művelet felénél bejön egy iszonyatosan kellemetlen, égett papír íz, vélhetően a képen is látható középső feliratos szakasz megpörkölődése miatt. Ott ugye nincs dohány,csak a papír. Így viszont nem tudok egy szálat se teljesen végig szívni, kb. a felénél abba is kell hagynom. A készülék amúgy már az első töltetnél is nagyon felmelegszik. Más is tapasztalta ezt az égett papír ízt? Készülékhiba vagy alapból ilyen? Másrészt az is zavar, hogy ki tudja milyen anyagokat szívok be ezáltal (persze alapból nem egészséges még a dohányzás ezen formája sem, de azért értitek..).
Próbáltam azt is, hogy nem nyomom be teljesen a töltetet, hagyok fél centit,egy centit stb. Ez se volt igazi megoldás, mert bár nem pörköli meg annyira középen és az égett íz is később keletkezik (inkább csak a vége vele, szemben már 5-6 slukk után), nagyon nehezen indul be a folyamat, alig jön füst,gyenge stb. Szóval így is szenvedés az egész.
Most megint az IQOS-t szívom inkább, pedig nagyon szerettem volna váltani, mert már idegesített, hogy 1 töltet után mindig várni kell, multit egyenlőre nem akarok venni, drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Google Pixel topik
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest