- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
A gyári adatok szerint a FalconRock II ugyanolyan hangerőt produkál, mint az Igloo 2520, tehát 25 dB(A)-t. A hűtés terén viszont az Igloo 2520 a nyerő, hiszen a tavalyi hűtőtesztünkben szereplő FalconRock II csak 1-2 fokkal tudta megelőzni a GlacialTech korábbi csúcstermékét, az Igloo 2410-et, ami óta sok újítás történt, gondoljunk csak a 2420-ra, a 2510-re és végül a 2520-ra, tehát a hűtés sokat javult azóta, így teljesen biztos vagyok abban, hogy az Igloo 2520 jobban hűt a Spire cuccánál, a zajszint viszont azonos.
Ez azt jelenti, hogy ha leszabályozod az Igloo 2520-t, akkor is hozza a FalconRock II hűtési teljesítményét, viszont akkor már tényleg alacsonyabb zajszint mellett. Amúgy tudok egy eladó Igloo 2520-at, írtam mailt. -
andorpapa
őstag
Ha Chieftec házban van a cucc, és szellőzik is rendesen, akkor a szenzor csal. Írtad, hogy NF7, amiről köztudott, hogy pontatlanul mér, gyakran a BIOS update sem segít. Tehát szerintem felesleges aggódnod, hűtőt sem érdemes feltétlenül cserélni, bár az Igloo 2520 bizonyítottan jobban hűt a FalconRock II-nél.
Aktív témák
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest