- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancethepant
újonc
Köszönöm az üdvözlést!
Be kell vallanom, hogy nem vagyok túl jártas a reklámblokkoló dolgokban. Teszteltem az összes előre beállított listával, és nem tapasztaltam ezt a problémát, de lehet, hogy te hozzáadtál néhány további listát. Ha sikerül leszűkíteni, hogy melyik lista vagy domain okozta a problémát a listán belül, megpróbálhatjuk kijavítani a reklámblokkoló szkript szintaktikai hibáját. Hosszú távon szeretnék integrálni egy másik reklámblokkoló megoldást.
Voltak néhány újabb javítások, amelyek eddig csak a Nightly Buildekben voltak elérhetők, és amelyek kijavították a RAM-használat jelentését a reklámblokkoló oldalon, valamint néhány más változtatás is, amelyek pontosabb RAM-használatot mutatnak mind az állapotáttekintésen, mind a reklámblokkoló oldalakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest