- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Beleszaladtál te is egy gyakori tévedésbe: az a 3 nylon, 3 fémhúr az bizony 6 nylonhúr. Csak ebből 3 be van vonva egy vékony fémsodrattal, de attól az még nylonhúr.
Ahogy előttem is javasolták, vagy tartsd meg, vagy érdemes máshol hirdetni. Az említetten kívül pl a népszerű hirdetőoldalakon, vagy talán még a muszty-dobay fórumon is kellhet valakinek. -
Eastman
addikt
1. Tedd fel a gsfanatic.com -ra, mert itt sosem adod el.
2. Ne tedd fel sehová, mert egyrészt érzelmi szálak fűznek hozzá, másrészt rakasd rendbe egy hangszerésszel és gyakorolj! Megragasztja, beállítja, új húrokat kap és sok örömöd lesz benne.
5-6-7 ezerért én nem adnám el. -
Eastman
addikt
Tegnap néztem pont gitár keresőszóra az ajánlatokat. Rengeteg még használható megunt akusztikus hirdetés van. Nem könnyű a dolgod.
Nem konkrétan a Te Orfeus gityódhoz kapcsolódva, de nagyon sokan hamar lerakják, ha nem megy a szvítcsáldomájn az első hónapban. Ha eladhatatlan, akkor tartsd meg és gyakorolj rajta. ...és/vagy tedd ki dupla áron.
Valaki majd úgy érzi, hogy aranyat talált. 49k-ert adtam el egy Wartburg alvázat amit a Nagypapi fészere mögött találtunk. 52k-ról indítottam. Minden veterános haverom kiröhögött. Kb. egy évig futott a hirdetés. Jött egy vevő, akinek pont az kellett a projektjéhez. Bármennyiért. Lehet, hogy különlegesnek érezte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged