- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
Moonwolf #8617 üzenetére
Ha van 60k-d, akkor ne eszetlenkedjél ilyen gagyi szettekkel.
Csapjál rá erre az erősítőre: Crate GX65 Amerikai cucc, egy vaddisznó. Ez nem gyerekjáték, hanem igazi színpadi cucc. 25k-ért nagy vétel.
Aztán ha megvetted, majd keresünk hozzá egy normálisabb gitárt is. Persze azt is majd használtan, mer aza okosság. -
bucsupeti
senior tag
válasz
Moonwolf #8621 üzenetére
Az ilyen uszadékfa szetteket veszik igazán, ezen keresnek a gyártók és a kereskedők is nagyokat.
Ha már választani kell akkor Cort, de tudom hogy azt is megbánnám később. Vegyél csak gitárt használtan 40-ért. Dugd rá a PC-re és úgy gitározgass, amíg összeszedsz valamennyi kis pénzt egy picike kombóra. -
Printszkrín
senior tag
válasz
Moonwolf #8621 üzenetére
ha annyira xar lenne hogy max csak a falhoz csapni jó akkor talán nem forgalmaznák, nem ?
Dehogynem!
Mindent forgalmaznak amiért valaki hajlandó pénzt fizetni.
Azért ezek között és a 2-300 ezres gitárok között van átmenet, választék bőven.
Van miből válogatni, akár külön a gitárt, és az erősítőt.
Ha mindenképp egyben szeretnéd szettként, akkor én is a Cort-ot javasolnám.
Egyébként meg gondolj bele, ennyi pénzért mindenből a legalját kapod.
Olcsó gitár olcsó erősítő, olcsó hangoló gép, olcsó tok.
Először vennk egy gitárt, és egy erősítőt kábellel, aztán hevedert, egy normális
hangoló gépet, és ha szükség lesz rá, mert hurcolászni szeretnéd, egy normális tokot.
Így szétosztva elviselhető költség és valami olyasmit veszel, ami maradandó lehet. -
Enton
addikt
válasz
Moonwolf #8617 üzenetére
Ne is várd, hogy ezek közül valaki is ajánljon valamit is. Ilyeneket azok vesznek akik nem értenek hozzá és nem is járnak utána.
Legjobban egy klassz kis ibanez rgr 170dx-et mondanám 40-ért volt a tagnapi gitárshopos linkeken plusz 20-ért valami kis 15-30Wattos kiserölködőt tudnék ajánlanék mellé. -
menyko
tag
válasz
Moonwolf #8604 üzenetére
Én a helyedben először azt pénzmagot csak magára gitárra költeném. Kezdetben kötheted számítógépre is, ha egy kis torzítást szeretnél. Később még mindig beszerezhetsz egy 15-20W-os gyakorló erősítőt otthonra.
Egy jobb gitárral könnyebb a tanulás, kényelmesebb játszani rajta. Nem csörög nem zörög.
Formáját tekintve én azt ajánlanám, hogy kezdő hangszernek a szokványos formák közül nézegess (strato, les paul, tele). Szerintem ilyen kategóriában az általad kiszemelt "gitár" csak valami játék
Vásárlás előtt mindenképpen próbáld ki, ne internetről rendeld. Ajánlatos magaddal elcipelni egy hozzáértőt is, nehogy rád sózzanak valami vackot, amit más nem venne meg. -
bucsupeti
senior tag
válasz
Moonwolf #8606 üzenetére
40000-ért használt gitárt (hozzáértő ember nézze meg!)
Erősítőt meg vegyél hozzá ideiglenesen valamit amivel tudsz prüntyögni, de ha valamire valót akarsz akkor arra is költs legalább ennyit (használtra).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest