- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Akusztikus covereket.... miről?
FerNandor:
Akkordozgatás gyakorlására kizárólag csak magadnak szerintem oké az elektromos magában.... de hallgass meg egyet. Használható hangja nem lesz, de tényleg csak és kizárólag magadnak, főleg este, ha már csend van, oké.Seraph 16:
És tényleg 0.012-esek... régebben 0.011-esekkel szerelték az Earth 70-eket. -
Psychonaut
veterán
Semmit. Ennel kicsit tobbet kellene raszanni egy gitarra. Miert: mert az ilyen kategorias "hangszerek" inkabb elveszik a kedved, mint meghozzak. Kritikan aluli modon szolnak, kenyelmetlenek, gyorsan elhangolodnak, stb. Igazabol meg jot nem olvastam/hallottam ennyiert vett gitarrol.
UI: esetleg egy Uniwellt vegyel, azokat nem szoktak annyira szidni, es olcsoak. Hosszutavu tapasztalat viszont meg nincs veluk.
-
Sweet Lou 6
addikt
2 éve vettem egy Squier Precision Bass-t, semmi gond vele, teljesen használható és jó minőségű a maga kategóriájában, kezdésnek szvsz tökéletes. Én a helyedben nem gépre kötném, hanem vennék hozzá akár egy olcsóbb, alsóbb kategóriás Marshall erősítő kombót, mert lehet, hogy koncertezni nem fogsz vele, de gyakorláshoz szép hangja lesz.
-
matyi94
senior tag
Basszusgitárt nem nagyon szoktak gépről hajtani, de elméletileg egy ASIO kompatibilis hangkártyával megoldható.
Basszgitárokat már kaphatsz újonnan is ilyen áron pl.:
Squier
Epiphone
Ibanez
Cort
LTDEzek közül az Ibanezt, a Cortot és a Squiert ismerem, játszottam is rajtuk, igazából ezek alsó kategóriás hangszerek, nyilván nem egy életre veszed, hanem csak az alapokat megtanulni.Én a helyedben az Ibanezt vagy az LTD-tválasztanám, mert általában elmondható a márkákról, hogy kiváló a faanyag minősége, akusztikája és kényelmesek is. Nyilván csak alternatívákat ajánlottam, azt vedd, ami neked tetszik, csak arra figyelj, hogy ne ilyen nevenincs gyártótól legyen(pl. Soundstation, Vintage stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest