Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Jah megvettem azt azóta is porosodik
Jó hogy mondod, ideje lenne már kitanulni. Néha eszembe jut, csak nem nagyon van kedvem meg erőm hozzá. Pedig igazából csak alap dobsávokat akarok összerakni, meg valami basic billentyűs akkordmenetet, aztán mehetne rá a gitár/basszgitár. -
Berreh
tag
Ha jól láttam (nekem csak G1on van) fájl kiterjesztésben van különbség, de az ingyen letölthető alkalmazással úgy hiszem, konvertálható és idomítható a multieffekt.
-
Berreh
tag
Szia! Jó effekt nekem is van, bár időnként kísértésbe esem, hogy újabb verzióra cseréljem. Akad itt akinek mindkettő van, tőle konkrét összehasonlítást is kaphatsz. Kis hangszóróval nem próbáltam, keverőn (Behringer Xenyx 302 USB) keresztül használom, de valószínűleg a fülhallgató kimenetről (ez egyébként 6,3 mm-s jack) biztosan működik. Adapter szerintem felesleges, USB kábellel teljesen jó. Itt találsz néhány nem gyári patch-et, jó mulatság

-
Goose-T
veterán
Felejtsd el. Ennyi pénzért már rendes gitárt is kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó hogy mondod, ideje lenne már kitanulni. Néha eszembe jut, csak nem nagyon van kedvem meg erőm hozzá. Pedig igazából csak alap dobsávokat akarok összerakni, meg valami basic billentyűs akkordmenetet, aztán mehetne rá a gitár/basszgitár.