- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
Ez egy erősítőmodellező és multieffekt-processzor, amint az előbb is írtam, tud pl. ''hápogtatni'' is, de rengeteg mást is.
Adaptert természetesen adnak hozzá, egy plusz gitárkábelt viszont vegyél, ha nincs otthon, mert nem lesz mivel összekötni
Postaköltség nem tudom mennyi, én személyesen vettem át.
Hangminőségét tekintve ajánlom ezeket: Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link
egy 30 ezer forintos Samick gitárral (1 humbucker) lettek felvéve. Egy komolyabb gitáron ennél még ezerszer jobban szól, de ez sem piskóta.
Boss pedálokat tekintve, mindenképp a MetalZone éri meg, annak nagyon jó hangzása van, de sokan nem szeretik azt a fajta torzítást.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest