- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Huha, arról nem volt szó hogy az illető egy macska.
Ez nem is vörösszem hanem inkább zöld, foszforeszkálós. Bocs de ehez kevés vagyok, nekem is készült pár ilyen képem de ott nem világított ennyire. Bárhogy játszottam a rétegekkel mindig ''átsüt'' a szem. Viszont ha sikerülne mégis eltüntetni a szem ragyogását, mégha a színhűség a kép többi részén nem is marad meg, már nagyon könnyű lenne megoldani a dolgot.
-
LeG3Nd
tag
Csak először lesz nehéz, majd rájösz hogy logikus a dolog.
A fekete-fehér képen szűrők/színek/összevonás, és itt a felugró ablakon a piros csatornához a zöldet rendeled hozzá. Ekkor kapsz egy zöldes képet az eredeti (normális színű) melett. Ezután már meg tudod csinálni a dolgot úgy ahogy az előbb írtam. Ha mégsem, csak kiálts
-
LeG3Nd
tag
Szóval ha jól értem már megvan az rgb-re bontás, és a vöröshöz zöldet is rendeltél. Ezután az eredeti képen létrehozol egy új réteget. A zöldes képet kijelölöd (CTRL+A), másolod és ráteszed az új rétegre, rögzíted (CTRL+H). Itt jobbklikk, réteg/maszk/rétegmaszk hozzáadása/fekete. Ezután fel kell cserélni az előtér és háttér színeket (D majd X) és befesteni a szemet egy ecsettel. Ezután már csak össze kell vonnod a rétegeket. Remélem így már érthetőbb.
-
LeG3Nd
tag
Helo, a legszebb úgy lesz ha: szétbontod rgb-re majd a vöröshöz zöldet rendelsz, ezt új rétegként ráteszed az eredeti képre, rögzíted. Az új képhez adsz egy fekete maszkot (szimpla jobb klikk), felcseréled az előteret és a hátteret (d aztán x). Ezután már csak ecsettel be kell festeni a szemet -a fehér részbe nyugodtan belemehetsz- és összefésülni a rétegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- LEGO klub
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest