- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Huha, arról nem volt szó hogy az illető egy macska.
Ez nem is vörösszem hanem inkább zöld, foszforeszkálós. Bocs de ehez kevés vagyok, nekem is készült pár ilyen képem de ott nem világított ennyire. Bárhogy játszottam a rétegekkel mindig ''átsüt'' a szem. Viszont ha sikerülne mégis eltüntetni a szem ragyogását, mégha a színhűség a kép többi részén nem is marad meg, már nagyon könnyű lenne megoldani a dolgot.
-
LeG3Nd
tag
Csak először lesz nehéz, majd rájösz hogy logikus a dolog.
A fekete-fehér képen szűrők/színek/összevonás, és itt a felugró ablakon a piros csatornához a zöldet rendeled hozzá. Ekkor kapsz egy zöldes képet az eredeti (normális színű) melett. Ezután már meg tudod csinálni a dolgot úgy ahogy az előbb írtam. Ha mégsem, csak kiálts
-
LeG3Nd
tag
Szóval ha jól értem már megvan az rgb-re bontás, és a vöröshöz zöldet is rendeltél. Ezután az eredeti képen létrehozol egy új réteget. A zöldes képet kijelölöd (CTRL+A), másolod és ráteszed az új rétegre, rögzíted (CTRL+H). Itt jobbklikk, réteg/maszk/rétegmaszk hozzáadása/fekete. Ezután fel kell cserélni az előtér és háttér színeket (D majd X) és befesteni a szemet egy ecsettel. Ezután már csak össze kell vonnod a rétegeket. Remélem így már érthetőbb.
-
LeG3Nd
tag
Helo, a legszebb úgy lesz ha: szétbontod rgb-re majd a vöröshöz zöldet rendelsz, ezt új rétegként ráteszed az eredeti képre, rögzíted. Az új képhez adsz egy fekete maszkot (szimpla jobb klikk), felcseréled az előteret és a hátteret (d aztán x). Ezután már csak ecsettel be kell festeni a szemet -a fehér részbe nyugodtan belemehetsz- és összefésülni a rétegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mercedes topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest