- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Mennie kell annak USB-ről is ha készenléti 5v fesz ott van. Kilenc éves asus P4C-800 lap probléma nélkül tudta USB-ről is, PS/2-ből is. Itt is gond van, az biztos, mert azt a variációt, amit BIOS-ban beállítok sehogysem tudtam elérni. Vagy simán megnyomtam egy gombot a billentyűzeten, egéren és ment, vagy ha kikapcsoltam akkor sehogyse indult. Hiába akármiféle varáció, ha password-öt is állítok be A-Z, 1-9 kombinációban. Akkor se jó, mert kikapcsolva nem indul, készenlétből meg elég hozzáérni. De az hétszenthárom, hogy PS/2-ről mennie kell. Most olyan a billentyűzet. Kicsit kényelmetlen lenyulkálni bekapcsolgatni. Lehet, hogy szőrszálhasogatás, ennél nagyobb gond sohase legyen, de naaaa.
-
kammler
senior tag
Hello!
Kérdésem volna. Van egy Z77-D3H alaplapom. Olvasgattam a fórumot, rá is kerestem a dologra, de nem igazán találtam túl sok választ bekapcsolással kapcsolatban. Vagy legalábbis nem találtam meg. Hibernált, és készenléti állapotból be lehet kapcsolni a gépet billentyűzetről és egérről is. Na, ha ki van kapcsolva nem. Kikapcsolt állapotban, ha rádugok egy külső USB-s hdd-t akkor elindul. Tehát 5V ok. Kikapcsoom a gépet nem is világít az egér. Aztán ha hozzányúlok akkor elkezd világítani, de nem kapcsol be USB2-es portól. Azt vettem észre, hogyha USB3-as porta rakom az egeret akkor bekapcsol. De akkor se úgy, hogy dupla klikk, ahogy a BIOS-ban beállítottam. de legalább bekapcsol. Feltettem a 19-es béta BIOS-t, de ugyanez. Pedig gyanítom, hogy BIOS lesz ez. PS/2 billenytúzettel is probáltam, engedélyezve is van a PS/2 de úgy se jó. ErP ki van kapcsolva, tehát működnie kéne a dolognak. Jó sok BIOS van hozzá látom, jó sürün frissítik...... Nagyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Netflix
- Formula-1
- Kerékpársportok
- EA Sports WRC '23
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest