- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Atyus
tag
Az ATI Radeon utolsó driverével biztosan működik az alábbi. Én is most állítottam be !
A Tálcán megjelenő ATI feliratra nyomsz egy jobb click-et, majd Beállítások Periféria beállítások (a Vezérlőpulton a megjelenítés, majd a speciális).
Fontos, hogy engedélyezd a második monitort is, vagyis bal click a 2-esre, s a csatlakozva-ra.
Ezek után az 1-esre jobb click, majd a tulajdonságok.
Itt a megjelenítő eszközök fület válasszad ki, s a négy megjelenítő közül a bal felső ''Megjelenítő'' feliratra kattints rá.
Itt be tudod állítani a frekvenciát a felbontást, s hogy engedélyezzük-e, hogy más program felül írhassa eme felbontás frekijét.
Alkalmaz
Ok
Alkalmaz
..s működni kéne.Ha nem működik, akkor a 2. monitort ismét engedélyezzük, s láss csodát, már a kiválasztott freki működik!! -
Atyus
tag
Az ATI Radeon utolsó driverével biztosan működik az alábbi. Én is most állítottam be !
A Tálcán megjelenő ATI feliratra nyomsz egy jobb click-et, majd Beállítások Periféria beállítások (a Vezérlőpulton a megjelenítés, majd a speciális).
Fontos, hogy engedélyezd a második monitort is, vagyis bal click a 2-esre, s a csatlakozva-ra.
Ezek után az 1-esre jobb click, majd a tulajdonságok.
Itt a megjelenítő eszközök fület válasszad ki, s a négy megjelenítő közül a bal felső ''Megjelenítő'' feliratra kattints rá.
Itt be tudod állítani a frekvenciát a felbontást, s hogy engedélyezzük-e, hogy más program felül írhassa eme felbontás frekijét.
Alkalmaz
Ok
Alkalmaz
..s működni kéne.Ha nem működik, akkor a 2. monitort ismét engedélyezzük, s láss csodát, már a kiválasztott freki működik!! -
WaterLo
aktív tag
Csak nem ASUS A7V8X lapod van? Ebben ugyanis fagynak a kártyák, és a leírt feszemelés módszer segíthet.
Frissítés: a driverben a Displays fülön a monitornál (rá kell kattintani a gombjára, (ahol van a monitor, TV, stb.)) lehet állítani a monitor max. felbontását és frissítését. Ezenkívül a Reforce nevezetű kis segédprogram a monitor ismeretében (ehhez fel kell tenni a monitor driverét) automatikusan beállítja a megfelelő felbontás-frissítés variációkat. -
Juliuska
senior tag
Nekem - sajna - nincsen ilyen bivaj VGA-m, ezért én nem tapasztalatból nyomnám. Csupán egy feltételezés: mi volna ha a directx 8.2-t tennéd fel először, majd ezzel tesztelgetni a kártyádat... ha minden flottul megy, töltsd rá a D.9-t. A NET-en már +van a 9.0a-nak a javítása is a Microsoft honlapján, szedd azt is le...!
Még valami én spec. erről a kártyáról még rosszat nem hallottam... ne add tovább..! -
Tchoepi
tag
''ez a hobbim hogy nem hiszek senkinek hanem self-tesztelek'' - és milyen jól teszed. Jó neked, hogy megteheted. Nálam ez úgy szokott kinézni, hogy némi tépelődés után nekidurálom magam, megveszem a cuccot. Szívok vele, de próbálkozom... aztán vagy sikerrel járok, vagy nem. Ha nem, akkor megpróbálom gariba visszavetetni.
-
Tchoepi
tag
-
Gaius
tag
Hát ajánlom figyelmedbe a következő fórumtopicot: keress rá arra, hogy Radeon 9700, majd ott válaszd ki a problémák pontot. Ott kimerítő válaszokat találhatsz erről.
De egy pár tanács:
1. Nekem úgy ment rendesen (igaz, nem Gigabyte kártyám van), hogy az AGP feszültséget 1,5 V-ról 1,7-re állítottam.
2. Nekem nem XP-m van, nem szeretem, így ezzel a problémával nem találkoztam, de amit olvastam erről, az alapján le kell töltened a Radeonatort, ez orvosolja a frekvencia problémát.
3. Mekkora a tápod? Nekem az is gond volt, hogy csak 300 W-os volt. Vettem egy 400W-osat, ezzel az ilyesmi is elmúlt.
4. Megveszem a kártyádat 60000-ért...:))))))))))))))))
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest