Aktív témák
-
Atyus
tag
Az ATI Radeon utolsó driverével biztosan működik az alábbi. Én is most állítottam be !
A Tálcán megjelenő ATI feliratra nyomsz egy jobb click-et, majd Beállítások Periféria beállítások (a Vezérlőpulton a megjelenítés, majd a speciális).
Fontos, hogy engedélyezd a második monitort is, vagyis bal click a 2-esre, s a csatlakozva-ra.
Ezek után az 1-esre jobb click, majd a tulajdonságok.
Itt a megjelenítő eszközök fület válasszad ki, s a négy megjelenítő közül a bal felső ''Megjelenítő'' feliratra kattints rá.
Itt be tudod állítani a frekvenciát a felbontást, s hogy engedélyezzük-e, hogy más program felül írhassa eme felbontás frekijét.
Alkalmaz
Ok
Alkalmaz
..s működni kéne.Ha nem működik, akkor a 2. monitort ismét engedélyezzük, s láss csodát, már a kiválasztott freki működik!! -
Atyus
tag
Az ATI Radeon utolsó driverével biztosan működik az alábbi. Én is most állítottam be !
A Tálcán megjelenő ATI feliratra nyomsz egy jobb click-et, majd Beállítások Periféria beállítások (a Vezérlőpulton a megjelenítés, majd a speciális).
Fontos, hogy engedélyezd a második monitort is, vagyis bal click a 2-esre, s a csatlakozva-ra.
Ezek után az 1-esre jobb click, majd a tulajdonságok.
Itt a megjelenítő eszközök fület válasszad ki, s a négy megjelenítő közül a bal felső ''Megjelenítő'' feliratra kattints rá.
Itt be tudod állítani a frekvenciát a felbontást, s hogy engedélyezzük-e, hogy más program felül írhassa eme felbontás frekijét.
Alkalmaz
Ok
Alkalmaz
..s működni kéne.Ha nem működik, akkor a 2. monitort ismét engedélyezzük, s láss csodát, már a kiválasztott freki működik!!
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Házimozi belépő szinten
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest