- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
tibz03 #35654 üzenetére
haligali. grat, hogy megoldódott a problem, örülök neki.
Nekem volt egy x38-s ASUS P5E-m, nem is volt vele semmi, de mit ne mondjak, nem vitte túlzásba a tuningott az 1066-os crucial BallistiX Tracerrel.
Haver p35-dq6-ja 1066-ból 1165-ig húzta, aztán megunta és abbahagyta, fesz nélkül persze az 1165?
ASUS lap be nem jövős, most gigabytra cserélős, azt kipróbálós, bizakodós, hogy bejövős, és tuningolós, jó strapabírós, többet asusban nem bízós, megunós.
bizakodós még, hogy 1333-as kingmaxos jó tuningos kifogós, rekorddöntögetős?
remélős.
Hja, és azt nem említős, hogy Crucialos 30 ezres? haver 800-as kingmaxos gagyi ramos 5000huf-os? és 800-ból 950-es fesz nélküli húzós?Hna kb ennyi.
-
tibz03
őstag
válasz
tibz03 #35652 üzenetére
GrooveHero & rumkola: Megoldódott a problémám. Gondoltam egyet, összeraktam megint a "gépet" (lapba proci + RAM + VGA), és elindult.
Ugyanúgy raktam össze, ahogy eddig, ugyanúgy indítottam, ahogy eddig... leszámítva egyvalamit: most úgy indítottam el a lapot, hogy csak egy RAM-ot tettem bele, és amint láttam, hogy megy, kikapcsoltam, beletettem a másik RAM-ot is, és szépen elindult így is. Akárhányszor indítottam, elindult, tök fura volt.
Még próbából egy Windows-t is telepítettem vele.
A lényeg, hogy minden rendben van, hogy mivel lehetett a gond, gőzöm sincs.
Mindenesetre van rá vevő, ma el is postázom neki, de így már nyugodt szívvel adom el, hogy tudom, működik rendesen.
És így utólag is köszönöm a segítő szándékotokat!
-
GrooveHero
addikt
válasz
tibz03 #35648 üzenetére
Szerintem pedig a proci lesz a ludas, ha haver gépében ment az ő lapjába a te ramod, te procid, te vga-d, akkor egyértelmű, hogy vmi a prockóval lészen. de én a te helyedben kipróbálnék még 1-2 procit többi havertól kölcsön, max csak 10 percre, és persze fordítva is, hogy a ramok tuti kiessenek a szórásból.
ha azt produkálja mint eddig, akkor sztem tuti, hogy a proci lesz a ludas.
remélem tudtam segíteni -
rumkola
nagyúr
válasz
tibz03 #35628 üzenetére
szerintem csak alapból kevés feszt és rossz időzítéseket ad a ramnak a lap
bios-ban ctrl+f1 és adj a ramnak 2.1V-t, az időzítéseket meg manuálisan állítsd 6-6-6-20-ra
viszont az fura, hogy haverodnál ugyanilyen lapban megy simán, bár lehet, hogy hosszabb ideig tesztelve ott is gondok lennének
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged