Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _ak_

addikt

válasz Gorneck #9892 üzenetére

De az lesz, holnap/holnap után, csak ma beültünk a gép elé egy fél órára azt megküldtük egy kicsit, de semmi komolyabb megfontolás nem volt benne, csak érzésből adtuk a dolgokat, így a részleteket sem tudom kifejteni. De ami aggasztott és nem értettem, h miért kapcsolta ki-be magát az alaplap, már 3.0ghzen? (megpróbálom részletezni :), bios F7b, q6600, cl0ck 9, asszem 325ös szorzó +fesz 1.35xxx a cpunak ramnak +0.3 kb. vista start boot jó prime jó cpu-zben drop 0.06-0.08, rendszer stabil. Rákatt újra indításra vista off és restart után elindul a gép, majd kikapcs. ugye gyárilag van is benne ilyen okosság még semmi pislogás, de mikor 5.jére ki-be kapcsolt és még a biosig sem jutott el, akkor jött a 220 off, majd bekapcs, még 1szer újra indította magát majd tovább ment, biosba be és 2.4 gyárira visszarakta magát.., amíg nem tudom, h ez miért van, addig nem akarok nekifutni egy félnapos tuning tesztnek.) Most lekérdezek minden infot és uána finoman részletesen be akarom lőni a cput úgí, h prime stabil legyen és ne menjen 80fok fölé.

Új hozzászólás Aktív témák