- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Gorneck #9892 üzenetére
De az lesz, holnap/holnap után, csak ma beültünk a gép elé egy fél órára azt megküldtük egy kicsit, de semmi komolyabb megfontolás nem volt benne, csak érzésből adtuk a dolgokat, így a részleteket sem tudom kifejteni. De ami aggasztott és nem értettem, h miért kapcsolta ki-be magát az alaplap, már 3.0ghzen? (megpróbálom részletezni
, bios F7b, q6600, cl0ck 9, asszem 325ös szorzó +fesz 1.35xxx a cpunak ramnak +0.3 kb. vista start boot jó prime jó cpu-zben drop 0.06-0.08, rendszer stabil. Rákatt újra indításra vista off és restart után elindul a gép, majd kikapcs. ugye gyárilag van is benne ilyen okosság még semmi pislogás, de mikor 5.jére ki-be kapcsolt és még a biosig sem jutott el, akkor jött a 220 off, majd bekapcs, még 1szer újra indította magát majd tovább ment, biosba be és 2.4 gyárira visszarakta magát.., amíg nem tudom, h ez miért van, addig nem akarok nekifutni egy félnapos tuning tesztnek.) Most lekérdezek minden infot és uána finoman részletesen be akarom lőni a cput úgí, h prime stabil legyen és ne menjen 80fok fölé.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest