Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birsinator
tag
Üdv!
Vasárnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy Gigabyte GA-P35-DS3R (rev1.0) lapnak, és a következő problémám van:
XP telepítés után be az alaplap cd-je és telepítés az ottani drivereket.
első driver okésan fel megy, viszont a Microsoft HD Audio Bus (azalia) semmi esetre sem akarja rendesen feltelepíteni magát. már a netreól leszedtem a legújabb drivereket. de nem...az XP a telepítés során kijelzi, hogy új hardvare-t talált, "Microsoft HDA...." felajálja hogy felmenjen -e a netre, de ahol összeszereltem gépet, és ahol karácsonyig van, ott nem tudom netre kötni, ezért kilikkelek, hogy ne, és hogy csinálja automatikusan, erre 1-2 perc tökölés után kiírja, hogy nem talált megfelelő illesztőprogit. No akkor vissza keressük meg mi magunk, viszont akárhány Microsoft HD Audio drivert találtam, egyik sem Realtek888-as szériához volt, hanem csak 280-as meg 880-ashoz, és ha azokra kattintottam, akkor kiírja, hogy nem megfelelő illesztőt raktam fel, a hardver leáll. és feljön lent a kis üzenet az óra mellett, hogy probléma lépett fel a hardver telepítése közben.
no, aztán ezzel sokáig szaroztam, miután fogtam és az alaplap cd-jén nem a microsoft, hanem a realtek mappából rányomtam valami HDA- inf-et amitől meg rögtön újraindult a gép. Viszont uitánna nem problémázott, Ezután felraktam a Sapphire HD3870 driverét, no az is talált egy HD a buszt fel is rakta magát, és most hivatalosan azon keresztül van a HD audio... A hangkártya működik rendesen, van hang, és jól is szól, csak nem tudom, hogy miért volt ez a mizéria a hda-val... kérlek titeket magyarázza meg valaki nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest