- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
berik
csendes tag
válasz
vizirider #1632 üzenetére
Arra gondoltál már hogy visszaküld szervízbe az alaplapot? Ha nem tudsz rá jönni a hibára egyszerűbb lenne elvinni. Gondolom még garanciális.Elő fordul olyan hogy valami nem tökéletesen lett legyártva.Lehet csak kicserélik a lapodat és jó lesz minden.Vagy mondják hogy jó az alaplap máris tovább tudsz lépni és máshol keresni a bajt.Te írtad nem vagy szervíz! A szervíz meg pont erre van kitalálva.
-
berik
csendes tag
Ó a másik dolog!Kértem kölcsön pendrive-ot.Kingston 1GB.Ezt már felismerte a lap.Fel is ment a bios.Ja és fat32,nem kell fat16nak lennie.
-
berik
csendes tag
válasz
werszomjas #1535 üzenetére
Én kingmax 2gb 1600mzh-es memóriát használok benne semmi gond nélkül.
-
berik
csendes tag
Ha esetleg valaki ilyen processzort akarna nekem ajándékozni ne fogja magát vissza! Nem fogom visszautasítani.
-
berik
csendes tag
Nem azt írtam hogy fölösleges hanem hogy nem hiányolom.Szerintem árérték arányban ez a processzor a jobb. Természetesen ha megtehetném én is egyből phenom II x4-et vettem volna. De hát nálam az ár is számít.Nem igazán emlékszem hogy bármikor is lehetett volna ekkora teljesítményt venni ennyi pénzért.
-
berik
csendes tag
Biztos jó ha van L3-ja az embernek de én nem hiányolom.Nekem athlon II x2 240 van és most egyenlőre 3700mhz-en megy eddig stabilnak tűnük. Magasabb órajelen már a teszt alatt újraindul a gép.Alap feszen van gyári hűtővel.Alig akar melegedni.Azt kell hogy mondjam tökéletesre sikerült ez a proci!
-
berik
csendes tag
Ja és a prociból eddig a 39 fok volt a maximum amit ki tudtam sajtolni.Sajna még nem volt időm hogy fél napon keresztűl játszak,hátha akkor még 1-2 fokot feljebb menne. Szörnyű hogy nem melegszik a proci
-
berik
csendes tag
Optimalizált beállítással is próbáltam alap beállítással is próbáltam azzal se megy.Nincs frissebb @bios ez is megvolt már.Pár dolgot kipróbáltam mielőtt ide írtam volna a gondom.Esetleg arra tudok gondolni hogy a windows kakilta össze magát.Néha csuda dolgot tud produkálni.De minden más megy mint az álom.Proci eddig hibátlanul megy 3360MHz-en.És csak a memóriának van plusz fesz adva, 1,8V. Minden más alapon.
-
berik
csendes tag
És arra nem tud senki semmit mondani miért fagy le 60% környékén?
-
berik
csendes tag
Vettem egy 770T-UD3P alaplapot athlon II X2 240 procival és kingmax 1600Mhz rammal.
Eddig meg vagyok elégedve.Bár egy apró gondom van.
A memória 1 db 2GB-os simán megy 1600Mhz-en 7-7-7-20-ba 1,8V-ra állítva,alapfeszen is megy automatán a memória 1600 Mhz-et 11-es időzítéssel.Nem észleltem semmi memória problémát mint mások elsőre ment minden. Ha lesz időm a procit is megtuningolom kicsit.
A gondom hogy @bios frissítésnél 60% környékén kékhalált produkál és újraindul a gép, szerencsére automatán helyreállítja a biost, még az előző beállításaimat is visszatölti. Q-flash-ben próbálkozva meg nem látja a pendrivot. Ehhez adhatna valaki tanácsot. Az alap bios F2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest