- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhn
tag
köszönöm a válaszokat!
ezért írtam a GA-MA790X-UD3P lapot. abba belemegy a phenom II is.
szval egyenlőre lapcsere, a fenti lapba belemegy a jelenlegi procim és a memóriák is. talán majd pár hónap múlva pakolok még bele memóriát vagy majd 1-1,5 év múlva lesz egy komplett konfig csere -
mhn
tag
válasz
Blaze71 #1504 üzenetére
duzzadok az erőtől
akkor a lapcserét leredukálhatom sima am2-s lapokra is, mert pl. ha a mostani 9850-et pl. egy Phenom II X4 805-re cserélném később (mindkettő 2.5GHz-es) akkor gyakorlatilag nem lenne érezhető sebesség növekedés, hiába a nagyobb L3 cache és a nagyobb System Bus sebesség?memória esetén is hasonló a helyzet? 667->1066MHz
amellett, h a stabilitási gondot az alaplapra fogom, azért is gondoltam cserére, mert még 2GB ramot is terveztem beújítani, viszont a mostani lapom 800MHz-ig kezeli a memóriákat.
arra gondoltam, h nem még 2GB 677-est veszek, hanem új lap és abba 4GB 1066-ost
szval a kb. 1.5x-es MHzbeni különbség sem érezhető? -
mhn
tag
sziasztok!
nem olvastam végig a topicot, mert kék halál miatt halódik a gép és szeretnék minél előbb egy gyors választ kapni.
jelenleg asus m2n-sli phenom 9850 2x1GB 667MHz DDR2 konfigom van.
alaplap cserét tervezek, mert gyanítom az okozza, h lefagy vagy épp nem indul a gép. (volt már táp és proc. csere is)szval egy ilyet néztem GA-MA790X-UD3P [link]
ha jól értem ebbe a lapba belemegy a jelenlegi proci és memória is. és később mehet bele phenom II vagy athlon II proci is?
a gyártó honlapján a cpu support alapján gondolom igen, de erősítse ezt meg vki.
a memoria supportnál van egy ilyen megjegyzés:
Due to AMD AM3/AM2+ CPU limitation, memory module DDR2 1066 or above speed is only supported by 1 dimm per channel.ez mit jelent?
előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest