Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Sokkal gyorsabbak a K10-es procik. Lehet, hogy az L3 játékok közben nem jelent annyi pluszt, hogy észrevedd, de az L1 és L2 sebessége többszöröse a K8-hoz viszonyítva. Én azt tapasztaltam, hogy K8-nál néha egy hajszállal lassabb volt az L2, mint a DDR2-es memória, míg a K10 bőven duplája. Az L1 meg talán háromszor olyan gyors.
-
04ahgy
nagyúr
Fogalmazzunk úgy, hogy 4GB RAM mellett a különbség lazán kimérhető, de ha nem azt figyeled, észre nem vehető.
Én azt javasolnám, hogy valami AM3 Ready AM2+ lapot nézz, abban AM2, AM2+ (Phenom 1) és AM2+/AM3 Phenom II is megy DDR2 mellett, és árban sem igen több egy ilyen lap.
HGyu
-
Cadal
őstag
Ha már memóriát is cserélsz, akkor azért már érdemes várni egy kicsit, és AM3-ra váltani. Csak ugye AM3 lapba nem megy bele az AM2+ foglalattal rendelkező 9850.
A memória árak már szinte egálban vannak, vagy esetenként olcsóbb a DDR3.
Szvsz próbáld meg eladni a cuccaidat, és válts AM3-ra. Gondold át.
Procinál, pedig a X4 805 véleményem szerint, (bár tapasztalatom nincs) gyorsabb lesz a 9850-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest