- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birkesz
csendes tag
Igen, valóban, kicsit már késő volt tenap, mikor írtam a kommentet
Proci: Phenom II x4 455 Black edition, nincsen húzva.
Alaplap: GA_MA770T-UD3P
BIOS: f5 (tegnap frissitettem a legutolso stabil verzióra)
RAM: 1 darab Kingmax DDR3-1333 2GB, sima hűtés nélküli, zöld nyákos lapkaRAM beállítások minden auto módban:
9/9/9/24,
TwTR Command delay: 5T
Trfc: 110msDRAM voltage: 1,6V
A legfőbb bajom még mindig az, hogy a gép random, de elég gyakori időközönként lefagy vagy újraindul. Ha lefagyott és resetelek, akkor pedig nem is bootol be többet, hanem négy hosszú csippanást hallat (alaplap szerint nincs rendesen betéve a videókártya), majd megint újraindul. Újraindulás után persze megint csipog.
Ilyenkor kikapcsolom, várok pár percet és megint hajlandó bebootolni.A CPU NB VID feszültség 1.2 V, legalábbis, ha manuálisan változtatni akarom, akkor ehhez adja hozzá a plusz feszültséget.
-
Birkesz
csendes tag
Bocsánat, duplikálta a bejegyzést a böngésző.
-
Birkesz
csendes tag
Sziasztok,
Nekem is egy GA-MA770T-UD3P alaplapom van és a problémám vele, hogy random, de eléggé sűrű időközönként lefagy. Ha ilyenkor nyomok neki egy resetet, akkor pedig még boot előtt megereszt négy hosszú csippantást (user manual szerint: nincs rendesen behelyezve a videókártya) és ehhez az állapotához ragaszkodik. Ha azonban kikapcsolom és várok pár percet az újbóli elindítása után, akkor megint elkezdi betölteni a windowst (szerencsés esetben sikerül is neki, de általában előbb meghal)
A CPU NB VID értéke alapból 1.2 volt (amikor adtam neki + 0,25-ot, akkor irta ki, hogy 1,25 lett az uj ertek)
Tápot most kapott újat, egy Corsair 400CX-et.
Mi lehet szerintetek a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged